Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket


Bestellingen vanaf 50 euro worden binnen Nederland gratis verzonden.
Voor bestellingen tot 50 euro geldt een gunstig verzendtarief dat automatisch berekend wordt op basis van het gewicht en volume.

Alle bestellingen worden door PostNL (waar mogelijk) bezorgd op het door u te bepalen adres.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Bestellingen groter dan 10 kg kunnen echter niet op een postbusadres geleverd worden.
Leveringen naar andere landen zijn niet mogelijk, maar u kunt altijd contact opnemen met "info@nidewa.nl".

Levering:

Over het algemeen worden alle bestellingen binnen 2 werkdagen verzonden.
Indien het door u bestelde artikel niet op voorraad is of niet direct in de door u gewenste hoeveelheid geleverd kan worden dan zullen wij ervoor zorg dragen dat uw bestelling binnen maximaal 5 werkdagen afgehandeld wordt.
Mocht er (bijv. door tekorten of leveringsproblemen bij leveranciers of fabrikanten) een langere vertraging ontstaan, dan zullen wij dit per e-mail aan u melden.

Retourneren van artikelen:

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.
Na ontvangst van de bestelde artikelen heeft u het recht om ongebruikte artikelen binnen 14 dagen te retourneren (herroepingsrecht) Wilt u gebruikmaken van het retourrecht dan stuurt u een e-mail onder vermelding van Retourzending naar "info@nidewa.nl". U krijgt dan van ons een Retour nummer en adres, waarna u het retourartikel binnen 5 dagen retourneert onder vermelding van het door ons aan u toegekende Retour nummer.
Uw zending dient vergezeld te zijn van de originele factuur/pakbon en deugdelijk verpakt te zijn.
Het retourrecht is niet van toepassing op artikelen die op uw verzoek zijn bedrukt of gegrafeerd.

Na ontvangst van de retourzending zullen wij deze binnen vijf werkdagen afhandelen.